dijous, 10 de febrer del 2011

Continuem la nostra ruta assenyalant als culpables

Un dia més hem fet sentir la nostra veu per a que es solucioni la situació a la Colònia Castells. Si fa dues setmanes vam anar a Reursa a entregar les claus de xocolata, i la passada a Incasol a apremiar al nou director per a que ofereixi alternatives, aquesta vegada li ha tocat al Districte de Les Corts i a la seva regidora Montserrat Sánchez rebre una visita de "cortesia" per a que almenys doni la cara.


Primer, representants de les cinc famílies han accedit a l'interior de l'edifici de la Plaça Comas per tal d'entregar una carta a la regidora. Allà ens han atès un exèrcit de secretàries, que malgrat la bona voluntat, han exercit de filtre per a què la queixa no arribés a la seva superior. Però els hi ha estat impossible evitar-ho, doncs poc després hem tropessat amb ella pel passadís. La regidora s'ha tret les puçes de sobre, mig ignorant-nos, dient que no podia (o no volia) rebre'ns i que allò era cosa de Reursa, que els hi anessim a demanar explicacions a ells.
Com pot ser que si sigui responsabilitat seva MENTIR sobre el pla als periodistes la setmana passada, i que ara digui que ella no hi té res a veure? Com pot ser que intenti estigmatitzar als afectats dient que hi ha vint cases okupades a la colònia. Quan ni tant sols n'hi ha vint, perquè senzillament no en queden tantes a la primera fase del barri?
En fi, Montserrat Sánchez Yusté, agafa-ho com vulguis però ets responsable de voler deixar a cinc famílies al carrer, i tant sols perquè el vostre orgull us impedeix rectificar totes les irregularitats que heu comès, cometeu i seguireu cometent a la colònia.
Després d'aguantar l'escapada d'esquitllada de la regidora, hem baixat a la porta del consistori cortsenc per deixar-hi un souvenir molt particular i gairebé habitual en les nostres mobilitzacions, una mica de runa, que no fa mes que recordar la situació insostenible dels que habitem el barri.














No ens aturarem fins que aprengueu a rectificar i oferiu una solució viable al futur del barri. Si no paren de llençar-nos dia a dia la runa a sobre, l'escamparem per tota la ciutat assenyalant als irresponsables que van dissenyar i gestionen aquest pla d'expropiació.
A més els veïns i veïnes que passaven per la plaça no han deixat d'expressar la seva solidaritat amb la nostra causa, doncs es miri per on es miri, la força de la raó ens impulsa a seguir endavant amb les mobilitzacions.

La solidaritat és la nostra única arma, i fins i tot en Pau Farinetes, personatge emblemàtic de Les Corts menestral ens ha volgut aguantar una pancarta per expressar la seva inconformitat amb el pla.


Aquesta pancarta ha sigut degudament col·locada a l'alçada del primer pis del districte on té el despatx la regidora, per a que la vegi i mentre "treballi" reflexioni sobre la seva actuació en el cas de la Colònia.
Prou d'enderrocs! Rehabilitació de la Colònia!
Continuarem........