divendres, 9 d’octubre del 2009

FESTES MAJORS POPULARS COLÒNIA CASTELLS 2009


Hola amics i amigues de la Colònia, com cada any, i ja en fa tres, us convidem a les Festes majors populars.
Quan un grup de veïns i veïnes vam recuperar les festes, el 2007, pocs apostaven de que encara seguíssim vivint i gaudint del n
ostre barri amenaçat.
Però aquí estem, i encara seguirem aquí durant molts anys.

I és que encara que sembli impossible creiem que encara tenim opcions de que el projecte no es faci, i que Incasol, el districte i Reursa, reconsiderin la seva posició.

Perquè tot el que és dolent sempre comporta alguna cosa positiva, i és per això que pensem que la crisi pot ser una bona oportunitat perquè hi hagi un canvi de plans. ¿I si tots els diners destinats a l'expropiació de terrenys, enderrocs, recol·locacións, construccions dels nous edificis de reallotjament, de la zona verda, del CAP, dels nous edificis del carrer Entença i de tot el pla, anessin destinats a igualment a l'expropiació, ha establir algun sistema de protecció habitacional de les cases actualment existents, i a la rehabilitació integra de les cases, pisos i carrers? I si els 110 milions d'euros de pressupost es destinessin a arreglar, rehabilitar i recuperar la colònia per als seus habitants? I si és fes una promoció de casetes amb un lloguer accessible per joves, gent gran i tots aquells sectors que més ho necessiten?

Perquè encara estan a temps de parar-ho i rectificar és de savis, perquè al mateix temps que estalviarien una gran quantitat de pressupost, podrien salvar una de les poques mostres històriques de barri obrer del que foren les segones perifèries.

Visca la festa major!
Esperem que vingueu i disfruteu de les activitats.